Сподели доживувања
  • Насловна

Актуелно
TV
IP Centrex
 Office Complete   Optic 
Пакети Office Complete

Пакети Office Complete

Најповолна пакет-понуда на интернет и телефонија за вашата компанија.

Повеќе

Optic пакети

Пакети Optic

Пробајте Optic пакет два месеци без доплата и обврски!

Повеќе

       
 Уреди   SuperKLIK 
Office Prima

Oпрема на рати

Безжични и конференциски телефони, компјутери и други уреди по поволни цени. Можност за плаќање на рати на телефонска сметка за Office Complete и Optic корисниците.

Повеќе

Office Lawyers

SuperKLIK

Услуга за комерцијално, материјално и финансово работење. Поврзете ја својата компанија со подружниците или сметководственото биро во кое било време и од кое било место.

Повеќе